Provim i shpejtë

Lexoni Ndryshimet fiziologjike që pëson trupi i njeriut në hapësirën kosmike dhe më pas merrni këtë provë për të provuar njohuritë tuaja!

Ky test ka 7 pyetje.

Filloni quiz

Barracuda, an elongate fish
How did ancient fish make the evolutionary jump from gills to lungs?

Be Part of
Ask A Biologist

By volunteering, or simply sending us feedback on the site. Scientists, teachers, writers, illustrators, and translators are all important to the program. If you are interested in helping with the website we have a Volunteers page to get the process started.

Donate icon  Contribute

 

Share to Google Classroom